Inghetata de pepene galben

de jolygina in Dulciuri, 10 Iul 2013 | 3247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250ml frisca lichida
  • jumatate pepene galben (trebuie sa fie foarte copt)
  • zeama de la o jumatate de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de pepene galben:

Intr-un blender adaugam cubuletele de pepene galben si frisca lichida ,le pasam bine si le amestecam dupa care batem aceasta compozitie bine cu mixerul pana devine ca o crema consistenta ,daca mai are nevoie de zahar putem adauga dupa gustul fiecarei gospodine iar la sfarsit adaugam zeama de lamaie ,ea se adauga pentru a nu forma cristale de ghiata ,pentru a fi inghetata cat mai cremoasa .

Turnam compozitia in forme si o punem in congelator timp de 4 ore .

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

11.07.2013, 12:28

Buna si aromata

jolygina 1

11.07.2013, 13:00

te pup rocsi

mamaieelena 1

14.08.2013, 00:06

mmm ce-mi place...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata asortata